DUURZAAM VASTGOED INVESTERINGSPLAN (DVIP)

LindHorst heeft al geruime tijd ervaring met het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP). In de huidige markt, waarin duurzaamheid en circulariteit een “hot item” zijn, vragen steeds meer opdrachtgevers om planvorming rondom duurzaamheid.

LindHorst heeft met Enodes (installatie adviesbureau) het Duurzaam Vastgoed Investeringsplan (DVIP) ontwikkeld. In het DVIP worden niet alleen de duurzame maatregelen genoemd, maar wordt ook inzichtelijk gemaakt wat de baten en lasten zijn op zowel korte als lange termijn. Hiermee kunnen we opdrachtgevers diverse duurzame scenario’s voorleggen t.o.v. normaal onderhoud. Strategische keuzes op basis van duurzaamheid kunnen hierdoor onderbouwd genomen worden.

Heeft u interesse in een DVIP voor uw vastgoed, dan kunt u voor meer informatie vrijblijvend contact opnemen met Jeroen van Veen. Dit kan via info@lindhorst.nl of 0528-234518.

Heeft u interesse in een klantendag, waarin u bijgepraat wordt over het DVIP? Dan kunt u zich ook aanmelden via info@lindhorst.nl. Wij nemen z.s.m. contact met u op.