DVIP

LindHorst is zeer ervaren in het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP). In de huidige markt, waarin duurzaamheid en circulariteit een gegeven zijn, vragen steeds meer opdrachtgevers om planvorming rondom duurzaamheid.

Wij hebben met installatieadviesbureau Enodes het Duurzaam Vastgoed Investeringsplan (DVIP) ontwikkeld. In het DVIP worden niet alleen de duurzame maatregelen benoemd, maar er wordt ook inzichtelijk gemaakt wat de baten en lasten zijn op zowel korte als lange termijn. Hiermee kunnen we opdrachtgevers diverse duurzame scenario’s voorleggen; strategische keuzes op basis van duurzaamheid kunnen hierdoor onderbouwd genomen worden. Op een eenvoudige manier integreren we duurzaamheidsmaatregelen in bestaande onderhoudsplannen met behulp van @O-Prognose. Onze opdrachtgevers zijn vaak blij verrast: er blijkt altijd een duurzaamheidsscenario mogelijk. Lees hier meer: Customer-case-Lindhorst Spacewell

DVIP omvat een stappenplan met praktische tools voor het vertalen van onderhoudsplannen naar duurzaam vastgoedmanagement.

De reacties van opdrachtgevers zijn positief: “DVIP geeft vastgoedonderhoud structuur en maakt het toekomstbestendig in een constant veranderende maatschappelijke omgeving.”

Lees hier over de praktijkervaring met DVIP.

Bekijk de Routekaart energietransitie. Meer informatie kunt u opvragen bij Jeroen van Veen: 0528 – 234518 of info@lindhorst.nl