DVIP genomineerd voor afstudeerprijs Hanze Hogeschool

Het verduurzamen van bestaand vastgoed wordt steeds belangrijker. Een gedegen plan om dit duurzaamheidsvraagstuk op te lossen was er tot voor kort nog niet. Reden genoeg voor een onderzoek naar de mogelijkheden om bestaand vastgoed te verduurzamen.

Met dit onderwerp centraal, is bij LindHorst een jaar lang onderzoek uitgevoerd. De verschillende deelonderzoeken hebben veelbelovende uitkomsten met als resultaat het Duurzaam Vastgoed Investeringsplan. In dit plan zijn duurzaamheid en onderhoud geïntegreerd. Daarnaast biedt het inzicht in de huidige wet- en regelgeving op het gebied van energietransitie. Met dit plan spelen we in op het duurzaamheidsvraagstuk.

De resultaten van dit onderzoek zijn niet onopgemerkt gebleven. Het onderzoek was namelijk genomineerd voor de afstudeerprijs 2019 van de Academie voor Architectuur & Built Environment van de Hanzehogeschool Groningen.

Bent u ook nieuwsgierig geworden wat het Duurzaam Vastgoed Investeringsplan voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@lindhorst.nl of 0528 – 234518

Bron afbeelding: vastgoedjournaal.nl