Nieuwbouw CNBS De Wegwijzer Schuinesloot

Oppervlakte
439 m2
Oplevering
maart 2019
Stichtingskosten
€ 1.562.095 incl. btw
In Schuinesloot vindt nieuwbouw CNBS De Wegwijzer plaats onder bouwmanagement van LindHorst huisvestingsadviseurs bv

Nieuwbouw CNBS De Wegwijzer in Schuinesloot: CNBS De Wegwijzer verzorgt het primair christelijk onderwijs in Schuinesloot en omstreken. Momenteel is de school gehuisvest in een gebouw dat niet meer voldoet aan de wensen en eisen van de huidige tijd. Hierbij moet onder meer gedacht worden aan een ongezond binnenklimaat, slechte energiehuishouding, maar ook aan het ontbreken van functionele gebruiksruimten waardoor de gewenste onderwijsvisie niet goed tot uiting komt.

Het unieke aan dit project is dat er is gekozen voor nieuwbouw in combinatie met het naastliggende ‘Ons Trefpunt’. Dit gebouw wordt in de huidige situatie gebruikt als buurthuis en gymzaal met een lage gemiddelde ruimtebezetting. Middels de uitbreiding met de school wordt het gebruik van het gehele gebouw geoptimaliseerd. Daarnaast wordt ervan uitgegaan dat de functies in de school en het buurthuis elkaar zullen aanvullen en versterken. LindHorst verzorgt in opdracht van het schoolbestuur het projectmanagement.

Inmiddels is de bouw gestart. Verwacht wordt om medio 2019 het nieuwe gebouw op te kunnen leveren.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor nieuwbouw, in combinatie met andere partijen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.