Afstuderen voor mbo Bouwkunde

door | apr 21, 2023 | Geen categorie

Wij hebben regelmatig stagiairs bij LindHorst. Dat vinden wij hartstikke leuk. Meestal studeren ze af in de richting Bouwkunde of Makelaardij en Vastgoed. Naast hbo-studenten, begeleiden we ook studenten van het mbo. Zo ook Mark. Mark studeert Bouwkunde aan het Alfa-college in Hoogeveen. Hij loopt inmiddels al een maandje of twee met ons mee. Mark, hoe verloopt jouw stage?
Mark: ‘Het was in het begin wel even wennen voor mij. Tot nu toe had ik alleen ervaring op de bouw zelf. Maar ik ben inmiddels helemaal gewend. Ik vind de afwisseling het leukste: de ene dag ben je op pad om bijvoorbeeld gebouwen te inspecteren en de andere dag ben je op kantoor en werk je onderhoudsplannen uit. De vastgoedwerkzaamheden sluiten goed aan bij mijn opleiding. Mijn afstudeeropdrachten verlopen daarom gelukkig prima. Mijn collega’s helpen me goed. Voor mij een leuke en leerzame ervaring die misschien ook wel wat langer gaat duren dan alleen deze stage….’

Welkom Mark! Leuk dat je er bent.