We hebben een nieuwe collega

door | okt 25, 2022 | Geen categorie

We hebben een nieuwe collega! Heleen is 1 september bij ons begonnen als projectcoördinator bouwmanagement. Ze is dit jaar afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen in de richting Built Environment.

En Heleen hoe is je eerste maand verlopen?

Heleen: ‘Ik kon direct mee in het traineeshipprogramma dat voor me was opgesteld. Daardoor heb ik gelijk kennis gemaakt met veel facetten van bouwmanagement en vastgoedbeheer. Ik ben betrokken bij verschillende projecten in verschillende fases; dat geeft veel uitdaging en variatie. En er is ruimte voor eigen inbreng, vragen en eigen verantwoordelijkheid. Ik voelde me vanaf dag 1 welkom in het hechte team van LindHorst. Hartstikke leuk dat er regelmatig ook tijd is voor ontspanning, zoals de fietsclinic waar ik onlangs aan mee mocht doen. Ik zit goed op mijn plek en heb veel zin om me hier verder te ontwikkelen.’

Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Welkom Heleen!