Bouwprojectmanagement

Het bouwproject in goede banen leiden, dat kunt u gerust aan ons overlaten.  Wij kunnen u bijstaan in iedere stap. 

Lindhorst advies huisvesting

Definitiefase

LindHorst stelt samen met u het programma van eisen op, waarin we uw visie op huisvesting verwerken. We bepalen ook de andere kaders, zoals budget, stedenbouwkundige randvoorwaarden en planning. Zo ontstaat een solide basis voor de uitwerking van het bouwplan.

Ontwerpfase

De uitgangspunten verwerken we tot ontwerp voor uw huisvesting. Hiervoor kiezen we samen met u een architect en eventuele andere adviseurs, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam bouwen. Samen werken we het ontwerp uit.

Lindhorst bouwproces

Aanbesteding en gunning

LindHorst bepaalt samen met u de wijze van aanbesteding. Traditioneel, Design & Build, Engineering & Construct of bouwteam; wat past het beste bij uw opdracht? We hebben de kennis en ervaring in huis om u hierin te adviseren. Natuurlijk helpen we u ook een aannemer, installateur of andere uitvoerende partij te selecteren.

Uitvoering en toezicht

Het plan voor uw nieuwe huisvesting is klaar voor uitvoering. Alle risico’s in beeld, strakke planning en een duidelijk en ‘heilig’ budget. U ziet het belangrijke bouwproces graag in goede handen; als directievoerder regisseren wij uw project met zorg.

Nazorg

Het bouwproces eindigt niet bij de oplevering. Voldoet het gebouw aan de verwachting? Zijn de gebruikers tevreden? LindHorst blijft ook na oplevering betrokken. We zorgen voor een correcte afhandeling van de werkzaamheden en monitoren bijvoorbeeld de klimaatinstallatie en het energieverbruik. Op die manier kunt u erop rekenen dat het resultaat past bij wat u wenst.

Benieuwd naar ons huisvestingsadvies voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bouwprojectmanagement

Wij staan u bij in iedere stap.

‘Persoonlijk contact is voor mij het belangrijkst en dat verloopt bij LindHorst heel prettig.’
Evert Visser, senior projectleider-beleidsadviseur gemeente Smallingerland