Huisvestingsadvies en -begeleiding

Uw organisatie verandert en de wereld verandert. Past uw huisvesting niet meer als een warme jas? LindHorst weet raad.

Lindhorst advies huisvesting

Oplossingen voor huisvesting

Te groot, te klein, te duur, te oud, niet duurzaam genoeg, veranderend gebruik, de verkeerde plek: er zijn verschillende redenen waarom uw huisvesting niet meer perfect past. Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing.

Lindhorst huisvesting adviseur

Huisvestingadvies

Wat is haalbaar? Wat past het beste bij uw organisatie? Lindhorst onderzoekt de mogelijkheden en  helpt u de antwoorden te vinden. Dat is altijd maatwerk. Traditionele gebouwen veranderen in flexibele alternatieven, die in de toekomst zo nodig weer een andere invulling kunnen krijgen. LindHorst denkt met u mee in innovatieve concepten en onverwachte oplossingen.

Locatiestudie en realisatiemodel

Wat is de beste plek voor uw nieuwe huisvesting? We helpen u alle aspecten tegen elkaar af te wegen, denk aan investeringskosten, bestemmingsplanwijzigingen of uitbreidingsmogelijkheden. Ook adviseren we u over het meest geschikte realisatiemodel en helpen u met vragen als: welk aanbestedingsmodel kiezen we? Wanneer wordt de aannemer erbij betrokken? Wat zijn de technische en financiële risico’s? Op die manier komen we met een passend advies voor uw vraag.

Financiering en exploitatie

Welke mogelijkheden zijn er voor de financiering van uw nieuwe huisvesting? Hier ligt vaak een link met het realisatiemodel. Ook hierin zijn we goed thuis. Dat geldt ook voor de exploitatie en het onderhoud van het gebouw. Zeker als het gaat om een multifunctioneel gebouw is het belangrijk hier vooraf overeenstemming over te hebben. We adviseren u graag.

Benieuwd naar ons huisvestingsadvies voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Huisvestingsadvies op uw wensen afgestemd

LindHorst denkt met u mee in innovatieve concepten en onverwachte oplossingen.

‘Lindhorst is een betrouwbare partner. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.’

Rein Brandsma, beleidsadviseur huisvesting Stichting Ambion